Slimming kuwait

Capsula De Slabit Arpfarm Weight Loss Supplements 1 Day Diet Slimming Capsule

slimming kuwait are bulionul osului arde grăsime

Toxicitatea uraniului poate provoca rate ridicate de obezitate și diabet în Kuweit In aceasta sectiune Kuweitul are unele dintre slimming kuwait mai mari rate de obezitate și diabet din lume, iar oamenii de știință nu știu de ce. Această întrebare a fost adresată de Dr. Max Goodson, profesor emerit la Institutul Forsyth. Goodson este investigatorul principal al unui studiu la scară largă care a analizat dieta, bacteriile salivare, biomarkerii proteinelor salivare și metaboliții salivari ai copiilor kuwaitieni de 10 ani.

slimming kuwait ryan anderson pierdere în greutate

Cercetătorii au colectat probe de salivă de la 94 de copii o dată în și din nou în Toți copiii erau sănătoși la începutul studiului, dar aproximativ jumătate dintre ei au dezvoltat obezitate slimming kuwait sindrom metabolic doi ani mai târziu. Când au analizat diferențele de metaboliți găsiți în probele de salivă, Goodson și colegii săi au descoperit că nivelurile ridicate ale unui biomarker pentru toxicitatea uraniului erau prezente în saliva copiilor care au devenit obezi.

slimming kuwait slabesti mancand etapa de slabire

Rezultatele au fost publicate recent în Frontiers in Endocrinology. Biomarkerul, un compus numit N1-metilpiridonăcarboxamidă 2PYeste un metabolit al vitaminei niacină.

Este prezent la niveluri scăzute în saliva aproape tuturor.

slimming kuwait du te slimmer naplast

Cu toate acestea, 2PY a fost găsit la concentrații mai mari decât cele normale doar în probele de salivă ale copiilor obezi din Kuweit. La un grup comparabil de copii obezi din Maine și Massachusetts, nu s-au găsit niveluri ridicate de 2PY la copiii obezi.

slimming kuwait si pierdere în greutate belleville il

ÎnStatele Unite au aruncat aproape de tone de muniție care conține uraniu în regiunea centrală a țării, a spus Goodson. Ca parte a unui studiu recent, cercetătorii au descoperit că cele mai ridicate rate de obezitate și salivare 2PY au fost concentrate în acea regiune centrală și reduse în zonele periferice din Kuweit.

slimming kuwait pierderea în greutate jelly belly

Goodson este atent să sublinieze că studiul a măsurat un biomarker pentru uraniu, nu uraniu în sine. Sunt necesare mai multe cercetări pentru a determina dacă toxicitatea cauzată de expunerea la metalele grele este cu adevărat vinovată de ratele ridicate de obezitate și diabet observate în Kuweit.

Similarmateriale