Feli slabit

feli slabit

feli slabit

Pe atunci, artista avea multe kilograme în plus. A ținut diete, dar fără succes.

feli slabit

A decis apoi să urce pe masa de operație și să își micșoreze stomacul. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam.

feli slabit

Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste', povesteşte Feli, care subliniază că a trecut şi prin etapa slăbitului sănătos cu sală şi grijă la alimentaţie, însă fără a putea menţine acest stil de viaţă din cauza programului şi a deselor deplasări la concerte prin ţară.

Ea a decis apoi să urce pe masa de operație și să își micșoreze stomacul.

feli slabit

La 6 luni de la intervenţia chirurgicală la stomac, ea a simțit nevoia să povestească despre viaţa şi rigorile de după. Din perspectiva istoriei sale, Feli îndrăznește să sfătuiască fetele preocupate de kilograme să nu aleagă dietele rapide și nici soluțiile extreme de feli slabit fără să se documenteze foarte bine înainte sau să discute cu medicii feli slabit asta.

Feli a ales nașii de botez pentru fetița ei Chiar dacă încă nu știe când va avea loc botezul fetiței sale, Feli slabit a dezvăluit cine sunt nașii micuței Nora Luna. Se pare că cea care o va creștina pe Nora Luna este o prietenă de-ale artistei din copilărie.

Redactia CSID Feli face o mărturisire video impresionantă pe pagina sa oficială de Facebookprin care răspunde miilor de mesaje şi întrebări pe care le-a primit în ultimele luni în legătură cu faptul că a slăbit mai bine de 30 de kilograme. Artista a evitat să vorbească despre asta până acum, pentru că efectele intervenţiei le resimte încă pe toate planurile, atât fizic, cât şi emoţional şi raţional, şi i-a trebuit timp să le asimileze, să se obişnuiască cu ele pentru a reuşi să le povestească.

Va fi prietena mea din copilărie, Ica, Icuţa. Dar încă nu ştiu când va fi botezul.

Similarmateriale